22-09-08

EEN BEETJE NIEUWS

LachenBeste allemaal,

Eindelijk hebben we een beetje nieuws. Ella zal volgende week dinsdag (30/09) om 13u een nieuwe NMR krijgen. Afhankelijk van de resultaten van deze nieuwe beeldvorming zal het behandelende team olv Dr. Joris Verlooy beslissen wat de volgende stap zal zijn: bestraling en/of operatie of toch eerst nog een biopsie. We houden jullie alvast op de hoogte.

Vorige vrijdag hebben we een eerste vergadering met het revalidatieteam gehad. Samengevat werd daar gesteld dat Ella heel flink meewerkt en toch wat vooruitgang boekt. Aan de andere kant zorgt de nog gestoorde signaalwerking vanuit haar hersenen, langs het beschadigde ruggenmerg naar haar onderste ledematen ervoor dat er nogal wat spanning op haar enkeltjes zit. Hiervoor moet Ella nu ook 's nachts spalkjes dragen. Bovendien wordt overwogen deze spanning te counteren dmv BOTOX-inspuitingen ter hoogte van de kuitspieren. Deze behandeling zal mogelijkerwijze gelijk gebeuren met de NMR (voor beide is immers een lichte narcose aangewezen), verder overleg tussen de revalidatieartsen en de oncologen is wel nog nodig. Na deze inspuitingen zullen Ella haar beentjes wel enkele weken in het gips moeten.

Ondertussen hebben we dit weekend genoten van een kleine rustpauze aan de kust, we hadden evenwel ons fototoestel vergeten; daarmee een fotootje uit de oude doos. Stoer

IMG_1302_256

Mvg en tot blog,

Knipogen

10:52 Gepost door Fam. Ella Stragier in Algemeen | Permalink | Commentaren (7) |  Facebook |

Commentaren

hallo,
Goed dat jullie genoten hebben van die zonnestralen! Even tussenuit zal jullie 4tjes deugd gedaan hebben. Meer dan verdiend! Even opladen om er weer tegen te kunnen....
groetjes,
griet

Gepost door: griet | 22-09-08

Hoi,
Ben zeer blij dat jullie genoten hebben van een ontspannend weekendje aan zee. En dat jullie een datum hebben waarop de nieuwe NMR zal plaats vinden.
Mvg,
Els

Gepost door: Els | 23-09-08

hallo,
Hopelijk heeft de gezonde zeelucht jullie goed gedaan! We wensen je nog veel sterkte en moed toe. Koester de mooie momenten samen en onthou steeds goed dat lachen wonderen doet.
Lieve groet, Vé en Philippe

Gepost door: Vé en Philippe | 23-09-08

Hallo, Het zal jullie zeker deugd gedaan hebben , genieten van de nazon.Ik heb dit ook gedaan maar dan wel in eigen tuin. Naar het schijnt heeft een mens maar een half uur zon per dag nodig om de nodige vitamines van zonlicht in het lichaam op te nemen. Langer zou overbodig zijn want een lichaam neemt niet méér op.
Ik hoop dat Ella niet te veel ongemakken zal hebben van al die lastige onderzoeken. Daarom een dikke knuffel van de juf voor alle vervelende momenten.
Ziezo 'k ga alweer wat rusten want heb het even nodig.

xxxjes
de juf

Gepost door: juf Isabelle | 23-09-08

Proficiat met je verjaardag Astrid! Een speciale dag voor een speciaal iemand.
http://lieve jarige.@kusjes
Ve en Philippe

Gepost door: Vé en Philippe | 25-09-08

Hallo, Hier is de juf dan weer. Mijn operatie is goed gegaan. Ik mocht 's avonds alweer naar huis. De juf moest ook in een rolstoel zitten net als jij. Ik kan me nu een beetje inleven in jouw leventje in de rolstoel. Thuis gekomen was niet alles zo simpel , nu ik niet op mijn been mocht stappen. Naar toilet gaan, kon ik niet alleen, had ik honger dan moesten ze me alweer iets brengen ....
Wat is dat lastig als je steeds op iedereen moet rekenen of iedereen commanderen. We zijn nu zondag en het gaat al wat beter. Ik wil natuurlijk van alles doen maar dat lukt niet altijd en het mag ook niet van de dokter. Ik zal dus nog een tijdje moeten thuis blijven.
Hoe gaat het met jou ? En in ons klasje , verloopt het daar naar je zin ? Het is uiteindelijk toch niet juf Lisselot geworden want die kon ergens anders voor één jaar aan de slag .Juf Joke zal haar best doen om je ook goed te verzorgen en je wat bij te leren.
Nu wens ik jou en je mama en papa veel sterkte voor dinsdag in het ziekenhuis. Ik zal véél aan je denken , kleine schat, je staat er niet alleen voor.
Dikke knuffel van je juf

Gepost door: juf Isabelle | 28-09-08

blij dat alles de betere kant uitgaat met ella.
groetjes laura bekaert. :)

Gepost door: laura bekaert | 26-10-08

De commentaren zijn gesloten.