05-11-08

Revalidatie

Het is nu al een tijdje geleden dat we een bericht op de blog gepost hebben, maar het is nogal druk geweest. Ik zal kort schetsen wat er de voorbije weken is gebeurd.

Een drietal weken geleden is Ella dus geopereerd en ze is nu al goed twee weken thuis. Zoals ik al aangaf in ons vorig bericht, was Ella zeer angstig gedurende haar ziekenhuisverblijf. Thuis echter verdween dit angstgevoel als sneeuw voor de zon en voelde ze zich algauw in haar sas. Ook voor ons en broer Anton is het een verademing om weer allemaal samen thuis te zijn. Wat Ella haar verdere behandeling betreft, is het afwachten op de volgende NMR-scan gepland op 25 november. Op basis hiervan zal dan beslist worden in welke mate nabestraling nodig is. 

Ondertussen is Ella weer volop begonnen aan haar revalidatie in combinatie met school: in principe gaat Ella elke weekdag in de voormiddag naar haar klasje in Bevegem om zich vervolgens met mama, na een vlugge maaltijd, naar Gent te spoeden. Om 13u heeft Ella (uitgezonderd op woensdag) een uurtje UZ-school gevolgd door kinesitherapie. Ten slotte word de 'werkdag' afgesloten met een sessie ergo- of psychotherapie. U ziet dat dit een zwaar programma is voor onze flinke meid, maar tot nu toe verdraagt ze alles goed.

Zoals jullie zullen merken op de foto's hieronder heeft Ella al voor de herfstvakantie een kort bezoek gebracht aan haar klasgenootjes; het halloweenfeest kon ze toch niet aan haar laten voorbijgaan. Ondertussen is ze reeds stevig aan het oefenen voor het Sinterklaasfeest ... we kijken er naar uit.

Vele groetjes aan iedereen en tot blogs,

 

IMG_1296_1_256

IMG_1323_256

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

20:50 Gepost door Fam. Ella Stragier in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

hallo van de Bekaert familie. tante liesbeth houdt ons wekelijks op de hoogte van de positieve evolutie van ella.
blij dat alles goed verloopt.
mooie foto's!
tot binnekort!


groetjes geert, ann, laura,britt en emma.

Gepost door: laura bekaert | 09-11-08

De commentaren zijn gesloten.