22-12-08

REVALIDATIE

Beste iedereen,

Het is weer een tijdje geleden dat we een berichtje plaatsten op onze Blog. Sinds haar operatie steld Ella het goed. Voorlopig moet ze geen bestraling krijgen en kunnen we ons volledig op haar revalidatie concentreren. Een volgde NMR-scan is gepland begin maart.

Vorige vrijdag (19/12) was er nog een oudervergadering met het multidisciplinair team (revalidatiearts, kine-, ergo- en pschychotherapeuten) die Ella begeleiden in haar revalidatie. Daar werd Ella haar evolutie en werkprogramma kort overlopen. De algemene indruk was dat Ella nog heel wat van haar doelstellingen moet halen en er dus nog enige tijd een multidiscplinaire aanpak nodig zal zijn. Belangrijkste bekommernis blijft de mobilisatie van Ella haar onderste ledematen en het bestrijden van de spasticiteit erin. Daarnaast wordt getracht Ella zo zelfstandig mogelijk te maken. Positieve noot is dat Ella haar - toch zeer drukke - programma met de glimlach verdraagt en dat zij zowel op school als in de revalidatie volledig opengebloeid is. I.p.v. een schuchter meisje hebben ze nu de goedlachse babbelkous leren kennen.

Als toemaatje een fotootje van het sinterklaasfeest.

Aan iedereen een vrolijk kertsfeest en een spetterend eindejaar toegewenst.

IMG_4698_256

19:31 Gepost door Fam. Ella Stragier in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

:-) Een goedlachse babbelkous, hihi. Het is goed dat zij haar draai gevonden heeft en haar goed voelt in haar vel. Ook voor jullie een prettige Kerst en een Gelukkig Nieuwjaar.

Dikke Ijinknuffel XXX
Lennen, Lars en Dorien

Gepost door: Dorien & kids | 25-12-08

De commentaren zijn gesloten.