08-03-09

Paaseitjesactie tvv KOESTER

Dag iedereen,

Vooreerst een korte samenvatting van de vergadering met het revalidatieteam vorige vrijdag. Zowel de kine- als de ergotherapeuten zijn tevreden met Ella haar vooruitgang en bijzonder opgezet met haar inzet. Voor een kind van haar leeftijd dergelijke wilskracht tonen vinden ze uitzonderlijk; dit komt haar herstel uiteraard alleen maar ten goede. De revalidatiearts sluit zich hierbij volkomen aan en stelt dat we nog niet aan Ella haar limiet qua herstelpotentieel zitten. Dit hopen we uiteraard ook. Er wordt verder naarstig gezocht naar een oplossing voor de spanning in haar beentjes. Voorlopig werd de medicatie hiervoor ietwat opgedreven; bijkomende botox-inspuitingen worden ook overwogen. Beide hebben voor- en nadelen. We zullen moeten vertrouwen op het oordeel van de specialisten en wel zien wat er uit de bus komt. Zoals eerder gezegd zal Ella hiervoor ook eens langsgaan in een 'bewegingslabo'. We houden jullie uiteraard op de hoogte.

Daarnaast hebben we, zoals velen onder jullie reeds zullen weten, samen met de ouders van Sebbe* De Schrijver, die vorig jaar op 25 mei overleed aan kanker, een paaseitjesverkoop opgezet voor Koester, het thuiszorgproject van het Kinderkankerfonds (www.kinderkankerfonds.be).

- Paaseitjes worden in zakjes van 150 g verkocht aan 2,50 euro en zijn tot het paasweekend verkrijgbaar in de volgende Zottegemse handelszaken: Anneleen (Godveerdegemstraat), Apotheek Campens (Hoogstraat), Apotheek Desseyn (Kloosterstraat), Aveve Lapage (Wassenhovestraat), Baculum's (Kazernstraat), Beltrami (Stationsstraat), Beverly (Musselystraat), Bloemen Ann Diependaele (P. Magermanplein), Dexia Velzeke (Provinciebaan), Fietsen Michiels (Traveins), Florist Jo Dieraert (Heldenlaan), Fortis (Heldenlaan), ING (Markt), 't Kopspeldeken (Sint-Andriessteenweg), Oefenpunt (Hoogstraat), Shirley's (Stationsstraat) en Uilespiegel (Hoogstraat).

- De verkoopsactie loopt ook via bijna alle Zottegemse lagere en secundaire scholen. Verder wordt medewerking verleend door de stad Zottegem, het OCMW van Zottegem en Herzele, het AZ Sint-Elisabeth Zottegem, verschillende plaatselijke afdelingen van de Gezinsbond en meerdere grote bedrijven. 

 - Op zaterdag 21 maart kunt u onze verkoopstand aantreffen aan de ingang van de warenhuizen Colruyt (Bijloke) en AD Delhaize (Godveerdegem).                       

- Grotere bestellingen zijn welkom via een mailtje naar paaseitjeskoester@gmail.com of telefonisch naar 0498/983 296 (familie De Schrijver-Van Caenegem) en 0474/955 977 (familie Stragier-Campens).

De opbrengst van de verkoopsactie gaat integraal naar het project Koester van het Kinderkankerfonds van het UZ Gent. De cheque zal overhandigd worden ter gelegenheid van een informatieavond rond Koester die georganiseerd wordt op dinsdag 28 april in het O.-L.-Vrouwcollege campus Grotenberge.

thomas 021_256

 

HARTELIJK BEDANKT VOOR JULLIE STEUN EN TOT BLOGS

 

20:08 Gepost door Fam. Ella Stragier in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Veel succes met de verkoop van de paaseitjes. Ik zal zeker en vast mijn steentje bijdragen.Ik wens Ella het allerbeste en ik zal voor haar duimen. Ook veel moed en groetjes aan de ouders en de flinke broer.

Isabelle

Gepost door: isabelle | 10-03-09

Lieve Ella,
Ik was daarnet enorm ontroerd toen ik je op de Kom op tegen Kanker tvshow zag. Je bent niet alleen een schitterend prinsesje maar bovenal een super lieve meid met enorm veel inzet en moed. Bram & Eline waren heel fier op jou toen je in je klasje kon rechtstaan. "Ella'ke kan al staan hoor mama zeggen ze met veel trots op jou" Langs deze weg willen we jou en je familie heel veel moed en wilskracht wensen. Dikke knuffel van je klasgenootjes Bram & ELine x
PS : we gaan zeker smullen en vooral véél promotie maken voor de paaseitjes !

Gepost door: Yuki Fonteyne | 13-03-09

Hey prinses Ella,

kheb daarnet je tv-optreden kunnen volgen, zoals beloofd! Het was vandaag mijn laatste stagedag op de revalidatie, waar ik jou met heel veel bewondering gevolgd heb! Je bent echt een straffe madam! Ik kijk met plezier terug op de voorbije 5 weken waarin ik op een superleuke manier met jou heb gewerkt, met heel veel gegiechel, Mega Mindy momenten en verhaaltjes over Musti (of was het nu Hello Kitty?). Ik wens je verder nog heel veel moed voor de rest van je revalidatie, ook voor je ouders en je broer. Veel succes!

Anneleen, x

Gepost door: Anneleen van de kine :-) | 13-03-09

Lieve Ella Ook wij hebben je kunnen bewonderen in
je prinsessekleedje tijdens de KOTK-
show!Je bent een super flinke en mooie
meid!Je doet ons heel erg aan ons Lotje
denken!Proficiat ook voor jullie paasei
tjesactie,wij hebben er ook al gekocht e
en besteld via de ouders van Sebbe*.
We wensen jullie nog veel sterkte en mo
ed voor jullie strijd tegen dat K-monste
er! Dikke knuffel,Inge,Gert en Lotte*

Gepost door: Lotte* en co | 13-03-09

De commentaren zijn gesloten.